Преди да тръгнете на път, сложете в мивката това- такъв ефект не съм очаквала

Преди да тръгнете на път, сложете в мивката това- такъв ефект не съм очаквала

ЛАЙФСТАЙЛ

Миризмата от мивката е проблем, с който ще се справите с този лесен трик

Тази жена споделя своя опит в социалните мрежи и казва, че вече 25 години изсипва олио в мивката. Причината за това е невероятна, а резултатът е още по-добър!

Водопроводчикът й споделил тази тайна и всеки път, когато отсъстват от дома за няколко дни, тя изсипва олио в мивката.

Преди 25 години съпругът ми и аз отидохме на дълга ваканция с родителите му. Въпреки че не планирахме да стоим много дълго, в крайна сметка останахме с тях 2 месеца.

Когато, най-накрая, се прибрахме и влязохме в апартамента, почти щяхме да припаднем от вонята. Отворихме всички врати и прозорци, но острата миризма не изчезна. Не можахме да разберем откъде идва.

Отначало си помислихме, че сме забравили някаква храна в хладилника или във фурната, която се е развалила.

Накрая съпругът ми откри, че става въпрос за миризмата от мивката. Никога досега не сме имали такъв проблем.

Затова се обадихме на водопроводчик и той разкри мистерията. Когато използвате вода ежедневно, тя почиства тръбите и отмива всяка мръсотия, която е започнала да се натрупва.

Тъй като отсъствахме за дълго, никой не е пускал чешмите и нямаше какво да спре тази воня, която свободно беше се разпространила из целия апартамент.

Водопроводчикът ни посъветва, когато знаем, че ще отсъстваме поне няколко дни, да изсипваме малко слънчогледово масло във всички канали. То ще направи филм и водата няма да изсъхне напълно.

Бяхме скептично настроени, но решихме да послушаме съвета му и да го изпробваме при първа възможност. И наистина проблемът не се повтари оттогава.

Facebook Comments

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *